Dit is, voor mij, een van de krachtigste stukken die ik ooit heb geschreven. De techniek die ik hier beschrijf heeft mij geholpen om me te bevrijden van een jarenlange verslaving. Ik wilde deze verslaving al jaren achter me laten, maar het lukte me pas echt op het moment dat ik mezelf vergaf, identificeerde waar ik nu eindelijk werkelijk naar verlangde en mezelf toestond om dit te krijgen door het nemen van geïnspireerde actie.

De tekst die je hier onder leest is een hoofdstuk uit de tweede module van ‘Creëer jouw Magisch Mooie leven met  de sleutels tot bewuste creatie’ die je kunt volgen als lid van mijn Geld is Liefde Community samen met meer dan 30 andere online programma’s.

Ik weet uit ervaring hoe frustrerend het is als je vastzit in gewoontes die je zo ontzettend graag wil doorbreken. En ik weet hoe frustrerend het is als je iets wil bereiken, maar het lukt niet en je hebt geen flauw idee wat je verkeerd doet.
Ik hoop dat de informatie die ik je in deze blog geef doet in jouw leven wat het in mijn leven heeft gedaan!

woman opening her shirt like a superhero

Zo gebruik je geïnspireerde actie om nu eindelijk de patronen te doorbreken die niet meer voor je werken en te bereiken wat je wel wil bereiken

Geïnspireerde actie is een heel belangrijk aspect van het creëren van ons leven.
Geïnspireerde actie betekent dat je vertrouwen ontwikkelt zodat je precies weet welke stap je moet nemen om je verlangens te manifesteren.
Geïnspireerde actie is de enige actie die we kunnen nemen die ons echt dichter bij onze verlangens brengt.
Want geïnspireerde actie geeft ons kracht en ontvouwt zich op prachtige, wonderlijke en synchronistische manieren.
Geïnspireerde actie voelt moeiteloos en gaat vanzelf. Als we geïnspireerde actie nemen, dan lijken alle sterren in de juiste stand te staan.
Mensen en mogelijkheden komen schijnbaar vanuit het niets op ons pad.

Bij het bewust manifesteren is dit waar de meeste mensen moeite hebben. Ze nemen actie en gaan hierbij voorbij hun eigen grenzen.
Ze doen precies hetzelfde als andere mensen maar halen niet dezelfde resultaten. En geven zichzelf dan vervolgens de “schuld.” Ze komen tot de conclusie dat ze niet goed genoeg zijn en geven het op. Klinkt dat bekend?

Een voorbeeld:
Je wil afvallen. Je neemt een coach in de hand en zij leert je hoe je met een betaald dieetplan en beweging aan de slag kan gaan. Je bent erg enthousiast want je wil graag gewicht kwijtraken en in het begin hou je het ook goed vol en verlies je inderdaad gewicht.
Maar na een paar dagen al begin je het steeds moeilijker te vinden. Je merkt dat je jezelf echt in moet houden om niet te snoepen.
Je forceert jezelf echt om dingen te laten staan die je heel graag wil eten en probeert het vol te houden. Maar voor je het weet kan je aan niets anders meer denken. En dan komt het moment: Je geeft toe. Je gaat naar de supermarkt en stopt je hele mandje vol met dingen die “ongezond” voor je zijn en die je niet “mag” eten.
En natuurlijk voel je je schuldig achteraf. Dus je neemt jezelf voor om het niet meer te doen. Je weet precies wat je wel moet doen. Je belooft beterschap en gaat vol goede moed weer aan de slag. Maar er gebeurt precies hetzelfde.
En misschien herhaalt zich dat een aantal keer, maar altijd komt daar dan die conclusie: “Dit werkt niet voor mij. Ik geef het op.” Of je ploetert door en door en door zonder echt resultaat te halen.
Misschien probeer je een nieuwe dieetmethode, of misschien geef je jezelf pauze omdat je het vertrouwen bent verloren.

En nu gebruik ik het voorbeeld van afvallen, maar het werkt met alle dingen zo:
Als je succes wil creëren in je leven, maar het lukt niet.
Als je meer geld wil verdienen, maar het lukt niet.
Als je wil stoppen met roken of welke andere verslaving dan ook, maar het lukt niet.
Als je jezelf eindelijk wil laten zien zoals je werkelijk bent, maar je durft niet.
Als je jezelf eindelijk open wil stellen voor liefde, maar het lukt niet.
Als je methoden en technieken gebruikt die voor iedereen lijken te werken, maar niet voor jou.

Waarom lukt het andere mensen wel, maar jou niet?
Dat ga ik je vertellen:

Omdat je niet voldoende bent afgestemd.

Je verlangen over wat je wil bereiken en je geloof dat je het daadwerkelijk kan doen en de visie die je hebt van jezelf en jouw leven liggen nog niet in één lijn.
Je vibratie is nog geen match met de uitkomst. En dan kun je die uitkomst nog niet toelaten in je leven.
Je kan van alles doen maar als je van binnen nog niet bent wie je van buiten wil zijn dan zul je die werkelijkheid nog niet kunnen waarnemen.

Als je dus iets wil en het lukt niet door de acties die je aan het nemen bent, ga dan niet wat anders DOEN, maar ga je energie afstemmen op wat je wil zijn.
Schets het plaatje van de persoon die je wil zijn.
Zie, voel en ervaar intern dat jij die persoon kan zijn, dat jij die persoon al BENT.
Bouw vertrouwen en geloof in jezelf op. Vertel jezelf keer op keer dat dit lukt voor jou.

ALLES wat je wil, alles wat jij je kan bedenken, kan je zijn, doen of hebben. Er zijn geen uitzonderingen. Jij bent hierin niet een of andere unieke, buitenaardse uitzondering. Universele wetten die voor iedereen werken, werken ook voor jou!

Dus wat kun je doen als je je rot voelt en als je dingen wil doen die niet goed voor je zijn?
Stel jezelf dan eerst de vraag: waar verlang ik nu ECHT naar?
Als je een koekjes-volprop-aanval voelt opkomen, duik niet gelijk je keukenkastje in, maar maak eens contact met jezelf en stel jezelf die vraag.
En luister goed naar het antwoord. Wat wil je nu echt?

Verlang je naar vervulling?
Verlang je er naar om compleet en volledig van jezelf te houden?
Verlang je er naar om je bijzonder en speciaal te voelen?
Verlang je er naar om jezelf een te voelen met je lichaam?

Identificeer waar je diep van binnen echt naar verlangt en geef jezelf dit vervolgens. Niet door iets te doen maar om dat gevoel in jezelf op te roepen.
Sluit je even af van de buitenwereld. Ga desnoods even naar het toilet als je in een drukke ruimte bent.
Sluit je ogen en voel, ervaar en beleef voldoening, liefde, vervulling of wat het dan ook is waar je naar verlangt. Stel jezelf open en vraag of het Universum, God of de Engelen je helpen met het ervaren van dit gevoel.
Misschien is het in het begin even oefenen, maar jij kan ieder gevoel dat je maar wil hebben in jezelf oproepen.

En als je toch weer terugvalt in oude gewoontes: wees lief en geduldig voor jezelf. Schuld, wrok, zelfmedelijden en bekritiserende gedachten zijn allemaal zaken die je frequentie verlagen en die je juist in een negatieve spiraal houden. Je kan liefde, waarheid en geluk nooit bereiken als je jezelf neerhaalt en super streng bent voor jezelf.

Onthoud: Als je een leegte voelt in jezelf, dan kun je dit niet opvullen met dingen van buitenaf. Want alles wat je onderneemt vanuit een gevoel van leegte, draagt verder bij aan dit dominante gevoel.

Als je niet afgestemd bent heeft het eerlijk gezegd niet veel zin om iets te doen. Het mag wel, het kan wel, maar verwacht niet de wonderen waar je naar verlangt.
Stem je af op wat je wil voelen, doen, bereiken of zijn en neem dan pas actie.
Als je actie onderneemt als je afgestemd bent, dan zal alles wat je doet bijdragen aan het verder manifesteren van wat je wil.
Dat is geïnspireerde actie.