Ik heb een paar hele moeilijke dagen achter de rug.
Grote dromen brengen kennelijk grote uitdagingen met zich mee.
We worden allemaal wel eens overvallen door die twijfels die je helemaal lam kunnen leggen.
Al die saboterende vragen en kritische gedachten die in je naar boven komen:
“Ben ik wel op de goede weg?”
“Gaat dit me ooit wel lukken?”
“Heb ik een grote fout gemaakt door hieraan te beginnen?”
“Had ik andere keuzes moeten maken?”

Majestic Morning Scene With Butterfly Feeding On Nectar Of A Bou

Ik was de afgelopen week verdwaald in ‘andermansland.’
Het land waarin iedereen zijn mening en visie belangrijker is dan de stem van binnen die je probeert te leiden.
Ik was verstrikt geraakt in wat werkt voor andere mensen en vergat te voelen hoe de dingen voor mij werkten.
En als dat gebeurt, als je het contact kwijtraakt met je eigen bron, geeft het leven je een flinke opdonder.
Ik heb 48 uur op mijn bed gelegen. Ziek. Klaar met de wereld om me heen.
Ik had letterlijk de tijd nodig om mezelf even van alles en iedereen af te sluiten en echt weer even tot mezelf te komen. Ik had geen keus: ik kon niet anders dan alleen maar even met mezelf samen zijn.
En dat bleek precies te zijn wat ik nodig had. Even terug naar mijn bron. Weer het contact met mezelf herstellen. Voelen wat het is dat IK nodig heb.
Dat werd me vooral duidelijk toen ik deze zin las in ‘The Life Codes’ van Patty Harpenau:

“Als je werkelijk gelooft dat alles wat je nodig hebt er al is, dan is er niets anders te doen dan je zaadje planten en de natuur haar werk te laten doen.”

Ik WEET dit wel. Dat is precies de reden dat ik ben gestopt met mijn baan in loondienst: om me mee te laten voeren door wat het leven binnen in mij van me vraagt.
Maar nu kon ik de waarheid van deze uitspraak ook echt VOELEN.
Ik deed de afgelopen weken zo verschrikkelijk hard mijn best om dingen te laten gebeuren, TE hard mijn best.
Ik heb mijn zaadjes al geplant, nu is het tijd om de natuur haar werk te laten doen.

En gisteren ervaarde ik dat gevoel zo ontzettend intens.
Ik kon eindelijk weer echt ademhalen en mezelf ontspannen.
Ik voel diep van binnen nog steeds dat ik de goede stap heb genomen om me helemaal over te geven aan mijn passies en mijn hogere doel. En gisteren mocht ik weer ervaren dat ik ook altijd gesteund zal worden door een hogere kracht.

We staan niet alleen. We staan nooit alleen.

Ik deel dit met jou omdat ik weet dat er veel mensen zijn die deze onzekere gevoelens hebben.
Ze zorgen er voor dat we ons op een nog dieper niveau verbinden met onze droom.
En of ik verbonden ben! Iedere cel van mijn lichaam is verbonden met waar ik mee bezig ben.
Maar o, wat is het fijn om dat soms weer even op een heel bewust niveau te mogen voelen en ervaren. Dat geeft me de kracht weer om vandaag uit mijn bed te komen, te schrijven en aan mijn Magische Manifestatie Mastermind

Ik kan je namelijk met 100% eerlijkheid zeggen: de onzekerheid die ik soms voel en ervaar is beangstigend, maar het is niets vergeleken bij elke dag “opgesloten” te zitten in een baan en een leven waar je niet thuis hoort.
Het is zo verschrikkelijk gek als ik nadenk over een periode in mijn leven 10 jaar geleden.
Ik zat toen in een baan waar ik totaal niet thuis hoorde. Ik ging iedere dag misselijk naar mijn werk. Echt te gek voor woorden dat we onszelf iedere dag moedwillig iets mee laten maken dat ons lichaam letterlijk ziek maakt.
En ik kon niet stoppen. Ik zag simpelweg geen uitweg. Toen ben ik net zo lang doorgegaan tot ik niet meer verder kon. Toen het totaal OP was.

Toen durfde ik geen keuze te maken uit angst en nu heb ik een keuze gemaakt uit Liefde.
Uit liefde voor mezelf en het pad dat ik bewandel.
En dat kan nooit de verkeerde keuze zijn, want ik heb hem uit liefde gemaakt. En dat is wat ik gisterenavond heel erg duidelijk voelde.
Liefde voor dat kleine zaadje van vrijheid en dienstbaarheid dat ik gepland heb en de zoete vruchten die ik daar op een dag van mag gaan plukken.
Nu is mijn zaadje nog aan het groeien. En ik moet hem de kans geven om dat te doen.
Ik voed mijn zaadje met liefde en dankbaarheid en ik ga de natuur haar werk laten doen.
Het voelt goed om me daaraan over te kunnen geven. Heel goed!

Ik wil jou ook helpen jouw zaadjes te planten en ze te laten groeien!

Wil je op een magisch moeiteloze manier jouw leven en jouw onderneming creëren? In de Geld is Liefde Community leer je hoe je dat kan doen. Je leert hoe je jouw leven en jouw onderneming zo kan creëren, zoals dat bij JOU past. Je leert om het leven te creëren waarvoor je geboren bent en om alles in je leven te manifesteren waar je naar verlangt door 100% de manifestatiekracht aan te boren die in je zit. Lees er HIER alles over.