Als we iets willen creëren of hebben gecreëerd, willen we dat onze creatie maximaal resultaat met zich mee brengt.
Met andere woorden: zo veel mogelijk harten raakt en zo veel mogelijk levens verrijkt!!!

Als je iets wil creëren, is het belangrijk om je af te stemmen op de allerhoogste energie die voor jou bereikbaar is.
Soms ervaren we echter weerstanden tijdens het proces van creatie. In deze blog leer ik je hoe ik zelf om ga met die weerstanden.
Ieder manifestatieproces brengt weerstanden met zich mee, maar ik ga in deze blog speciaal in op creatieve verlangens. Uiteraard kun je wat ik hier beschrijf over het ombuigen van weerstanden ook toepassen op persoonlijke dromen.

Allereerst is er dat diepe verlangen dat zo ontzettend graag gehoord wil worden.
Je voelt met alles wat je in je hebt dat je op het punt staat om iets speciaals te creëren of je hebt al iets gecreëerd maar je voelt met heel je wezen dat je er meer uit kan halen.
Je voelt de energie door je lijf stromen en je weet dat er iets op het punt staat om geboren te worden.
Dat is ergens natuurlijk ook zo want er zit een idee, een creatie, in jou die geboren wil worden.

Majestic Morning Scene With Butterfly Feeding On Nectar Of A Bou

Je gevoelens laten je weten of je afgestemd bent op je allerhoogste frequentie, op die creatie in jou die het levenslicht wil zien.

Hoe voel je je? Voel je je gestrest, gespannen, angstig of nerveus? Of voel je de flow van het leven. Voel je de perfectie die het leven is? Kun je makkelijk contact maken met de Universele krachten die in je leven zijn om je te helpen en om je te leiden?

Het is zo ontzettend belangrijk dat je je goed voelt. Als je weerstanden ervaart zal het veel langer duren voordat je je dromen kan realiseren.
Natuurlijk voelen we ons niet altijd goed. Ik voel me ook niet altijd goed. Maar wat voor mij ontzettend belangrijk is, is om niet te blijven hangen in het contrast dat ik ervaar.
Ik kan dit soort blogs alleen maar schrijven als ik me afstem op een hoge frequentie zodat de woorden vrij en moeiteloos door me heen kunnen stromen.
Het is mijn doel dat mijn blogs, mijn E-Boeken en programma’s op precies het goede moment in jouw leven verschijnen. Ik wil je helpen om de allerbeste versie van jezelf te worden die je maar kan zijn, die prachtige stralende persoon.
Het is mijn doel om contact te maken met de flow van het leven zo vaak ik maar kan.
Daarom heb ik geleerd hoe ik snel weer terug kan komen in die hoge frequentie van vreugde, vertrouwen en liefde.

Hoe doe ik dat?

Ik neem afstand van de problemen die ik ervaar.
Het contrast dat ik ervaar is er niet voor niets. Ik weet dat ik me rot voel omdat ik niet afgestemd ben op mijn eigen bron, op alles wat ik kan en wil zijn.
Ik had van de week ook een hele moeilijke dag en ik voelde dat dat kwam omdat ik mezelf aan het forceren was. Ik ben nu in een fase beland dat ik het leven wil laten ontstaan. Het laatste wat ik wil is over mijn grenzen heen gaan en mezelf ergens toe dwingen. Dat heb ik al jarenlang gedaan. Nu hoeft dat niet meer. Nu WIL ik dat niet meer. Nu kies ik voor vrijheid.

Als je problemen ervaart kun je er totaal in op gaan. Je kunt er over piekeren. Je kunt jezelf afvragen: Waarom ik? Waarom nu? Waarom weer? Maar door de aandacht en focus te richten op de problemen gaan ze niet weg. Je kunt problemen, wat voor problemen dan ook, niet oplossen door er meer aandacht aan te geven.

Je ervaart het contrast omdat het een boodschap voor je heeft.
Vraag aan jezelf wat deze boodschap is. Welk verlangen in jou wordt niet vervuld?
En zorg vervolgens dat je jezelf kunt geven wat je nodig hebt.
Als de weerstand die je ervaart groot is, is het soms lastig om in een keer een knop om te zetten. Maar dat hoeft ook niet. Wat ik dan doe is wat afstand nemen.
Ik ga iets leuks doen, een bad nemen, mediteren of slapen. Of ik lees een inspirerend boek. Woorden zijn voor mij enorm belangrijk. De juiste woorden kunnen mij weer terugbrengen in een hoge frequentie. Ik lees de woorden en ik voel de woorden. Ik laat de betekenis van de woorden diep in mijzelf doordringen en ik voel dat er een verschuiving in mijn bewustzijn plaats vind.

Het doel van meditatie of slaap is dat je je gedachten en focus van je problemen afhaalt.
Waar je aandacht op richt, daar krijg je meer van.
Als het niet lukt om direct op een andere manier naar een probleem te kijken, verleg dan je aandacht op iets heel anders. Vraag jezelf af waar je zin in hebt. Wat zou je graag willen doen?
Voor mij zijn dit meestal activiteiten waarbij ik mijn aandacht naar binnen keer zoals slaap of meditatie. Omdat ik alleen in de stilte die ik ben, weer contact kan maken met mijn bron.
Kijk hoe dat voor jou werkt!

Als ik wat afstand heb genomen, kijk ik wat er geheeld moet worden in mezelf.
Ik vraag mezelf af waarom ik een bepaalde situatie in mijn leven heb gemanifesteerd?
Wat leeft er in mijn bewustzijn dat deze situatie heeft veroorzaakt?

Het is mijn uitgangspunt dat ik 100% zelf verantwoordelijk ben voor mijn leven en dat alles wat ik ervaar, zie en voel in mijn leven een spiegel is van mijn bewustzijn.

Ik identificeer wat het is in mij dat het contrast veroorzaakt heeft en probeer het waar mogelijk te helen. Ik doe dat door Ho’oponopono te gebruiken. Dat is de meest krachtige, makkelijke en efficiënte healingmethode die ik ken en die ik ooit gebruikt heb.
Ook hierbij: kijk wat er voor jou werkt. Maar druk niets weg. Want je gevoelens willen gehoord worden en als je niet luistert, zullen ze harder gaan schreeuwen!

Als ik het gevoel heb dat er ruimte is ontstaan verleg ik mijn focus weer naar wat ik wil bereiken.
Wat zijn mijn dromen, wat zijn mijn diepste verlangens?
Wat wil ik laten ontstaan? Wat wil ik creëren? Wat wil ik ervaren? Wat wil ik voelen?

Nu kan ik me weer af gaan stemmen op die prachtige dromen die ik heb.
Nu kan ik weer visualiseren wat ik wil. Nu kan ik de gevoelsfrequentie van die dromen weer oproepen.
Dan sta ik er weer voor open om het ‘te laten gebeuren.’
Nu kan de energie weer gaan stromen en het proces van manifestatie op gang brengen.

Wil jij ook leren hoe je op een mega krachtige manier kunt afstemmen. Vraag dan HIER het gratis Geld is Liefde Manifestatie Dagboek aan.