8 maanden geleden lanceerde ik mijn website.
En vandaag is mijn laatste dag in loondienst.
Wat een wervelwind zijn die laatste 8 maanden geweest!

Ik weet dat er heel veel mensen zijn die net als ik een heel diep verlangen hebben om vrij te zijn om precies te doen wat je wil doen en het zelfstandig ondernemerschap is daar een prachtig instrument voor.
Ik wil heel graag met je delen hoe ik deze 8 maanden beleefd heb en wat ik allemaal geleerd heb.
Ik hoop dat je inspiratie en motivatie kan halen uit mijn persoonlijke reis van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap.

Ik zou heel graag willen zeggen dat de opdrachten me direct om te oren vlogen toen ik mijn site lanceerde in november vorig jaar. Ik had meer dan een half jaar gewerkt aan het opzetten van mijn site. (Een half jaar!!! Echt te lang!) Ik wilde het graag goed doen, zo had ik bedacht.

En ik heb inderdaad een prachtige site waar ik nog steeds heel blij mee ben, maar ik heb ook geleerd dat een prachtige site niets meer is dan een prachtige site.
Als jij ook stappen aan het nemen bent om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer en je vraagt me wat je als eerste moet doen, dan zou ik je niet adviseren om eerst een prachtige site te laten bouwen.
Ik kreeg veel complimenten over mijn site, maar het leverde me niet meer dan een handje vol klanten op.

En opeens realiseerde ik me: ik had wel een website, maar ik had nog geen bedrijf.

Vanaf dat moment besloot ik om met 2 benen in het zelfstandig ondernemerschap te springen en om ALLES te leren wat ik kon leren over hoe je online een bedrijf opbouwt.
Ik ben natuurlijk nog steeds maar net begonnen, maar ik heb genoeg kunnen leren om een paar hele grote stappen te kunnen zetten in een verschrikkelijk korte tijd.
Vanaf maart dit jaar ben ik alles op alles gaan zetten om mijn bedrijf te kunnen laten groeien.
Want ik wist misschien nog niet genoeg over het runnen van een bedrijf, ik voelde heel sterk het verlangen om dit bedrijf op te bouwen zoals ik nu het verlangen voel om er een succes van te maken.

 

 

Wat heb precies gedaan om grote stappen te kunnen nemen met mijn bedrijf?
Allereerst heb ik mezelf toestemming gegeven om vanuit een andere kant te gaan kijken naar het ondernemerschap. Ik weet dat veel spirituele mensen me precies begrijpen als ik zeg dat je vooral niet uit het oog wil verliezen waarom je ondernemer wordt.
Je wordt spiritueel ondernemer om mensen te helpen en om helemaal op een lijn te komen met je talenten en giften, niet om “zakenvrouw” te worden. Maar ik besefte dat ik zonder een gezond en bloeiend bedrijf helemaal niemand kon helpen.

En dus dook ik in de wereld van mailinglists, opt-ins, bedrijfsstructuur, verdienmodellen, missie, visie, ideale klant, autoresponder en online geld verdienen.

En er gebeurde iets wonderlijks … ik begon het enorm leuk te vinden.
Ik vond het enorm inspirerend om aan mijn bedrijf te bouwen en nieuwe producten te creëren.
Ik bruiste iedere dag van energie als ik weer mocht creëren, schrijven en brainstormen.

En ik ontdekte wat WEL klanten opleverde:
Waarde leveren.
Je expertise laten zien.
Laten zien wie jij bent en waar je voor staat.
Jezelf binnenstebuiten keren zodat mensen kunnen zien en voelen met wie ze te maken hebben.
Laten zien wat je mensen te bieden hebt!
Je passie leven en overbrengen op mensen.
En natuurlijk geweldige producten of diensten aanbieden die echt een verschil maken voor mensen.

Dus ik schreef blogs, ik herschreef al de teksten op mijn website en van mijn E-Courses, ik stemde mijn coaching en diensten af op de mensen die ik ECHT wilde helpen, ik ontwierp en lanceerde mijn membership programma, schreef nog een E-Course, schreef E-Boeken en een E-boek sripts, ik bouwde mijn mailinglijst op en …. diende mijn ontslag in.

Vooral dat laatste was geweldig voor me!
Ik heb er 2 maanden terug al een blog over geschreven. (Kijk HIER maar even als je hem nog niet gelezen hebt.)

Het was geweldig om opeens een creatiemachine te worden. Ik heb in 3 maanden meer gedaan dan het hele voorafgaande jaar bij elkaar.
En hoe komt dat? Omdat ik focus heb gecreëerd en omdat ik de passie door mijn aderen voel stromen.
Ik voel dat ik doe waarvoor ik gemaakt ben.
Ik wil een leven leiden in vrijheid. Ik wil iedere dag precies datgene doen waarvoor ik gemaakt ben. Ik kan niet wachten om te zien wat ik kan bereiken nu ik al mijn aandacht en energie aan mijn missie en passie kan wijden.

Ja, ik heb het de afgelopen maanden druk gehad. Ik heb 32 uur gewerkt en mijn bedrijf uit de grond gestampt naast de zorg voor mijn gezin en huis. Maar ik heb nog nooit zo veel energie gehad!
Ik wil je dus laten weten dat het kan! Ik wil je laten weten dat als je de passie voelt borrelen in je lijf en je geeft gehoor aan je diepste verlangens, dat je meer kan bereiken dan je ooit voor mogelijk kon houden.
Dan ga je voorbij alle grenzen van wat als “normaal” wordt gezien.
Want jij schept jouw eigen werkelijkheid!
Als je voelt dat je talenten en kwaliteiten elders 100% tot hun recht komen, dan kan jij ook grote stappen nemen in je leven.
Niemand en niets kan je tegenhouden om een fantastisch leven en een fantastisch bedrijf of een geweldige baan voor jezelf te manifesteren.
Ik schrijf dit niet om mezelf op de borst te kloppen, maar om aan jou te laten zien, dat als je stappen wil maken dat dat kan!

Geloof me: als ik het kan, kan jij het ook!
Voordat ik mijn blog begon had ik mezelf nooit als ondernemer kunnen zien. Ik dacht dat ik altijd in loondienst zou moeten blijven werken. Ik had nooit gedacht dat ik dit voor elkaar zou kunnen krijgen. Maar het is me wel gelukt.
Ik heb mijn bedrijf opgezet en nu ga ik er alles aan doen om er een succes van te maken.
En ja, ook dat mogen we zeggen als spirituele en creatieve geesten! Want succes is niets meer of minder dan een verlangen voelen en je energie afstemmen op dat verlangen.
Of dat nu om “grote” of “kleine” verlangens gaat.
Als je iets wil en je wordt een energetische match met wat je wil, dan ben je een succes. Hoe je het ook went of keert.
En wat is er nu mooier dan tientallen, of misschien wel honderden of duizenden mensen helpen met jouw giften? Daar zijn ze toch voor gemaakt?

Wil je ook grote stappen maken in je ontwikkeling? Wil je ook een energetische match worden met al je dromen en verlangens? Wordt dan lid van de Geld is Liefde Community! Dat is de plek waar ik je kan helpen om dat te bereiken. Het lijkt me super gaaf om je daar te zien!
In deze online omgeving kun je contact leggen met mijzelf en gelijkgestemden en kun je al mijn E-Courses volgen. Kijk HIER eens voor meer info.