Heb jij ook grote dromen? Dromen die alleen nog maar in je hart en in je bewustzijn bestaan?
Dan is deze blog voor jou!
In deze blog wil ik je tips geven hoe je vast kan houden aan je droom en je droom levendig kan houden ook al zie je nog geen concrete manifestatie.

Er is altijd een moment dat je je droom alleen in je hart voelt, maar dat je de fysieke manifestatie van je droom nog niet aan de buitenwereld kan laten zien.

Dat is een SUPER MOEILIJK moment.

Ik weet het. Want ik ervaar nu precies hetzelfde. Ik voel in mijn hart en in mijn onderbuik waar mijn bedrijf heen kan groeien.

Ik zie het voor me.
Ik kan het ruiken.
Ik kan het proeven.
Ik kan het voelen.

Het IS er alleen nog niet. Niet zoals ik wil in ieder geval.

En dan komt daar dus het moment dat je alleen op je eiland staat.
Je staat daar blij en gelukkig te zijn omdat de energie en het visioen van je droom zo verdomd tastbaar is dat je het niet meer kunt ontkennen.
Alles in je leven schuif je aan de kant om je droom te realiseren (Nja, een heleboel in ieder geval…)
Voor de buitenwereld lijk je een blije, naïeve gup die al het besef van realiteit kwijt is.
De enigen die je echt begrijpen zijn dat handje vol dromers die ook weten dat deze sterke oerverlangens realiteit MOETEN worden. Ja MOETEN! Kan niet anders! Het is de Wet van Aantrekkingskracht.
En een wet is een wet!

bigstock-bay-at-Phi-phi-island-in-Thail-43933732-1024x732

Ieks! Enge grote buitenwereld …. raining on your parade…zoals ze dat in Amerika zo mooi zeggen.

 

Wat kan je daar nou aan doen?
Dat zal ik je vertellen!

1. Deel je dromen en verlangens alleen met de mensen die ook geloven in jou en je dromen!
Je hebt hun kracht nodig. Je hebt hun vertrouwen in jou nodig om het vertrouwen in jezelf te houden. Je wil je dromen krachtiger maken en je wil je dromen laten leven. Daarvoor is het fijn als je er over kan praten op een open en ontspannen manier! Het is zo fijn als je de warmte voelt van iemand die ook in jou gelooft. Iedereen heeft die mensen in zijn of haar leven nodig. Zoek ze op!
Pas als je zo’n onwrikbaar vertrouwen hebt in jezelf en je dromen dat niemand je van je stuk kan  brengen, kan je je dromen met de hele wereld delen.

2. Laat kritische Kees links liggen
Er zijn altijd mensen die zijn geboren om te zeuren. Tuurlijk, ik hou van mensen! Jij ook, weet ik. Maar sommige mensen zitten op een andere frequentie. Antwoord kort en beleefd, maar bescherm jezelf tegen negatieve energie.
Ga niet in discussie. Ga jezelf niet verdedigen. Jij hoeft jezelf niet te verdedigen. You are going places, amazing person! En jij weet dat, en dat is genoeg!
Als kritische Kees kritiek heeft, laat hem (of haar.) Zeg simpelweg: “Laten we het er op houden dat we er anders naar kijken.” En dan moet je snel verder want …. kind ophalen… bus halen … boodschappen doen. Druk, druk, druk.
Zoef … daar ga je weer, terug naar je happy-place.
Wel doen hè? Dat laatste? Laat kritische Kees niet de hele avond in je hoofd rond dolen!

3. Hou vertrouwen en stem zo vaak als je kan af op je dromen.
Maak je dromen zo levendig als het maar zijn kan! Mediteer, visualiseer en affirmeer.
Maar voel vooral de vreugde van dat alles.
Als je merkt dat je weerstand voelt omdat de details van je dromen te specifiek worden, en je kan niet overzien welk pad je moet nemen, neem wat afstand.
Ga terug naar het gevoel van vreugde, liefde en vervulling dat je had wanneer je aan je dromen dacht. Stem je daarna pas weer af op de details van je droom.

4. Luister naar wat ik je te vertellen heb (En natuurlijk zeg ik dit ook tegen mezelf!)
Je bent niet gek en je bent niet naïef.
Je bent gewoon een prachtig persoon met een prachtige, grote droom.
Een droom die voorbestemd is om realiteit te worden.
Tuurlijk ga je dat soms vergeten. Tuurlijk ga je soms twijfelen aan je droom, maar dan komt er altijd (JA ALTIJD) weer iemand voorbij die in jouw dromen geloofd en die je aanspoort om door te gaan, om stappen te nemen en om never nooit niet op te geven.
Nu zeg ik het tegen je, maar als ik er niet ben, komt er heus wel iemand anders voorbij.
Het is zo simpel: bij iedere teleurstelling (ja, die gaan komen!) neem je gewoon weer een nieuwe stap in de richting van je droom.
Er is echt geen man overboord. Gewoon doorgaan. Gewoon doorgaan met doorgaan.
Dan kom je echt wel waar je moet zijn.

En vergeet alsjeblieft niet dat het vooral om de reis gaat. Die prachtige, vervullende, levens veranderende reis waarbij je jezelf ontdekt en je energie groter en groter laat groeien.

Jouw dromen en prachtige verlangens zijn JOUW dromen en verlangens omdat jij het unieke en perfecte gereedschap hebt gekregen om ze te realiseren!
En als je het echt even niet meer weet: vergeet dan niet dat je ALTIJD om Goddelijke leiding kan vragen. Jij bent de creator van jouw leven en het hele Universum ligt aan jouw voeten om er samen met jou wat geweldigs van te maken.
Ja echt waar. ZO belangrijk ben je echt! 🙂
Zo belangrijk zijn we allemaal!

Nee, ik overdrijf niet. Als we geweldige levens willen leiden, dan zullen we onszelf geweldige dingen moeten vertellen!

Dus: hup aan de slag maar weer met die dromen van je. Komt goed. Weet ik. Voel ik.
Ik weet in ieder geval dat deze blog mij weer heerlijk vertrouwen heeft gegeven om door te gaan met doorgaan. Jou ook? Ik hoop het 🙂

Wil jij jouw dromen gaan leven en jezelf omringen met andere krachtige creators en mensen die in jou geloven? Wordt dan lid van mijn Geld is Liefde Community of mijn High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie Coaching Intensive