Vraag je jezelf dat wel eens af?
Ik moest er aan denken toen ik dit artikel las. Scroll even door naar onder om het stripje te lezen!

Ik weet wel wat ik zou doen.

Ik zou mijn dagen doorbrengen met schrijven, aan mijn bedrijf bouwen, mediteren, mijmeren over het leven, creëren, uitvinden, experimenteren, prachtige mensen ontmoeten, nieuwe hartsverbindingen aangaan en leuke dingen doen met mijn gezin en andere mensen van wie ik hou. Ja, en nog veel meer leuke dingen natuurlijk.

Ik zou zo veel mogelijk proberen te leven vanuit het moment. Ik zou de flow van het leven ontdekken en ieder moment doen wat goed voelt.

Wat zou jij doen? Denk je daar ook af en toe over na?
En denk je dan vervolgens: wow, wat een prachtige droom. Dat is een droom die realiteit wordt voor mij. Iedere dag komt die droom een stukje dichter bij.

Of denk je vervolgens: Ja, dat is leuk en aardig, maar er moet toch geld verdiend worden.
Hypotheek, verplichtingen, verwachtingen etcetera etcetera….

Hoe zou het zijn als je je daaruit zou kunnen bevrijden?
Hoe zou het voelen als je kon kiezen voor flow, vrijheid en het diepe verlangen om een fantastisch leven voor jezelf te creëren?

 

Gaaf toch?
Ik weet het. Ik heb gekozen.
Vanaf komende maand ga ik me overgeven aan wat het leven dat in mij zit van mij vraagt.
Alles wat wil ontstaan, mag ontstaan.
Geen baan in loondienst meer.
Ik heb de schijnveiligheid van een vast inkomen afgezet tegen ongeremd mogen creëren, de creativiteit kunnen laten stromen en dromen waarmaken.

Een risico? Misschien. Maar zo voelt het niet. Het voelt als kiezen voor mezelf en voor alles wat in mij zit en geboren wil worden.
Ik ervaar een oersterk gevoel in me: als ik me over kan geven aan het Universum en durf te vertrouwen op wat zich op ieder moment binnen in mij aandient, dat het leven altijd voor mij zal zorgen.

Iets dat goed is, kan niet fout zijn!

Wat is jouw droom?
Wat zou jij doen als geld geen rol speelt?

Zullen we samen op zoek gaan? Zullen we samen uit gaan puzzelen hoe we ons helemaal over kunnen geven aan wat zich binnen in ons aandient, aan dat wat geboren wil worden?
Zullen we samen ervaren hoe het is om volledig te vertrouwen op de overvloed van het Universum?
Zullen we er samen op vertrouwen dat er genoeg potentie en creativiteit in ieder van ons zit om een grote toegevoegde waarde te kunnen leveren aan alle lieve mensen waar we deze prachtige aarde mee delen?

Hoe zou een wereld er uit zien waarin we allemaal zouden doen wat we leuk vinden? Als we het leven leiden waarvoor we geboren zijn? Als we zouden geloven in onszelf en onze giften op de meest krachtige manier met de wereld zouden kunnen delen?

Mooi om over na te denken toch?

Dat is ook de reden waarom ik de Geld is Liefde Community heb gecreëerd. HIER kun je er alles over lezen.

Dat is mijn droom, dat is mijn visie. Zucht… daar word ik nu blij van.
Ik weet nog niet precies tot in detail hoe ik het ga doen, maar ik weet een ding zeker: als je je verlangens uit en visie en focus creëert dan draagt het Universum altijd zorg voor het HOE. Daar kun je op vertrouwen!

Je ziet het niet, maar ik geef je nu een oprechte glimlach. Omdat ik na zoveel zielsgeroersel even geen woorden meer heb.

XOXO – Liefs Maartje

NB: wat een prachtige synchroniciteit 🙂
Vlak nadat ik deze blog had afgerond las ik deze prachtige quote van Abraham Hicks.
Daarmee is alles gezegd toch?

There is no better way to earn money than to do the things that you love to do. Money can flow into your experience through endless avenues. It is not the choice of the craft that limits the money that flows—but only your attitude toward money.
—Abraham