Ik bied zelf een gratis Geld is Liefde Manifestatie Dagboek aan.Vraag hem HIER aan.
Daar is gelukkig dankbaar gebruik van gemaakt en ik heb er hele positieve reacties op gehad.
Een opmerking van een cursist is me altijd bijgebleven. Hij gaf aan dat hij helaas alleen maar gebruik kon maken van gratis diensten en producten omdat hij nergens geld voor had.
Maar dan is je blik gericht op tekorten en niet op de overvloed die je voor jezelf uit gratis informatie kan halen.
Want de waarheid is dat je niet altijd stapels geld kwijt hoeft te zijn om waardevolle informatie tot je te kunnen nemen.
En uiteindelijk is waardevolle informatie de eerste stap op weg naar persoonlijke groei.
Waardevolle informatie (zoals deze blog) helpt je om je geest te verruimen en daagt je uit om op een andere manier naar jezelf en de wereld om je heen te leren kijken.
Ik wil je laten zien dat je geen geld nodig hebt om je eerste stappen te zetten op weg naar een rijker en meer overvloedig leven. Want het creëren van rijkdom en overvloed begint maar op een plek: in je hoofd.

Er is een grote hoeveelheid aan gratis informatie op het internet te vinden die extreem waardevol is. Ik maak hier zelf ook dankbaar gebruik van.
Ik betaal ook graag voor diensten en producten als ik de toegevoegde waarde herken, maar als er ooit een moment is dat je geen middelen hebt, is dit een fantastische lijst.

De meeste bronnen zijn in het Engels, omdat het voor mij geen verschil maakt betreft taal.

Youtube
Een inkopper zou je denken. Ja misschien. Maar ik wil graag mijn favorieten met je delen. Ik kan uren op youtube rondhangen om leerzame filmpjes te bekijken. Je kunt zelfs volledige films bekijken (zoals The Moses Code, een van mijn favorieten.)
Mijn andere Youtube favorieten zijn Lilou Mace en Abraham Hicks
Ik kan uren geluidsclips van Abraham Hicks luisteren, bijvoorbeeld als ik in de auto zit. Abraham Hicks is een groep niet fysieke entiteiten (gechanneld door Esther Hicks) en ze leren mensen over de Wet van Aantrekking. Hun werk resoneert met waar ik in geloof en hoe ik de wereld zie.
Ze hebben een eigen Youtube kanaal, maar daar staat niet veel op. Als je zoekt op de term Abraham Hicks kom je honderden geluidsfragmenten tegen.

Lilou Mace deelt gratis Web TV afleveringen. Ze reist de wereld over en er staan honderden interviews met spirituele leraren, coaches en schrijvers op haar youtube kanaal. Haar boodschap is dat ieder mens de kracht heeft om zijn unieke genialiteit te ontdekken en voldoening te vinden in wat ze ook doen in het leven. En dat is een boodschap die me erg aanspreekt!
Kijk HIER voor afleveringen

Voor je zakelijke ontwikkeling:

Podcasts van Amy Porterfield
Amy Porterfield is een bekende social media en marketing consultant. Ik heb veel van haar gratis podcasts beluisterd. Praktisch, leerzaam en inspirerend als je als zelfstandig ondernemer meer over markering wil leren.
Kijk HIER voor meer info.

Gratis Mailchimp training
Deze training van Simone Levie kwam toevallig op mijn pad net toen ik dacht: Ik wil ook een nieuwsbrief.
(Bijna) Iedere zelfstandig ondernemer heeft een nieuwsbrief nodig. Een prachtige manier om contact te houden met je klanten. Geen zin om het wiel opnieuw uit te vinden? Volg dan deze praktische training van Simone Levie.
Volg de training HIER

Voor je persoonlijke EN zakelijke ontwikkeling:

Marie Forleo
Een andere grootheid op het gebied van Web TV is Marie Forleo. Iedere dinsdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Marie TV. Op haar site kun je ze allemaal bekijken.
Haar slogan is: Creating a Business and life you love. Haar filmpjes worden heel goed bekeken, zijn informatief en grappig.
Marie Forleo runt B-School, waar je leert hoe je je onderneming naar het volgende niveau kan tillen. Daar betaald je 2000 euro voor, voor 12 weken. Maar de filmpjes zijn gratis 🙂
Bekijk ze HIER

Amazon Kindle
Ik ben een echte leesfreak. Ik ben de laatste tijd verslingerd aan Aamazon Kindle en Amazon Audible (luisterboeken)
Op Amazon Kindle (E-Boeken) vind je miljoenen boeken die je kunt downloaden. Voor de meeste boeken moet je betalen, maar er zijn ook heel veel gratis boeken te vinden.
Ook een Kindle App kun je gratis downloaden. Ik lees de Kindle boeken zowel op mijn Samsung Galaxy als op mijn Chromebook. Ideaal!
Kijk HIER voor gratis Kindle E-Books

Tip: een aantal boeken zijn via PDF bestand te vinden op het internet. Even googlen maar!