Wil je leren om echt van jezelf te gaan houden?

Volg dan nu deze Creatie Course! Zelfliefde is de Spirituele motor achter al het geluk, al het succes en alle overvloed die je in je leven wil verwelkomen.

Al het goede in je leven begint met zelfliefde en ieder probleem in je leven kun je terugvoeren op een gebrek aan zelfliefde. Je kunt je leven niet naar een geweldig niveau brengen als je je onwaardig voelt en als je niet (genoeg) van jezelf houdt. Als je de wereld betreed met de vibratie dat je geen Liefde verdient en niet waardevol bent, zul je ervaringen in je leven aantrekken die matchen met deze vibratie. Wil je een leven gevuld met liefde, waardering en succes? Dan is zelfliefde de eerste stap!

Geef jezelf dus toestemming om van jezelf te gaan houden!

Besluit nu van jezelf te houden en neem vandaag de eerste stap naar zelfliefde! Van jezelf houden is de grootste spirituele les die je kan leren in het leven!

In 40 dagen laat ik je zien hoe je meer van jezelf en van je leven kan gaan houden.

Van jezelf gaan houden is dagelijks werk. Het vraagt om oefening en om toewijding. Vandaar deze cursus.

Ik bied je: 40 dagen vol inspiratie, inzichten en opdrachten.
Iedere dag snijden we een nieuw thema aan, aangevuld met inzichten en praktische oefeningen.

Wat leer je in deze Creatie Course?
• Hoe je echt van jezelf kan houden zodat je alles van jezelf kan omarmen en compleet jezelf kan worden.
• Hoe je jouw grootsheid kan ontdekken zodat je prachtige dingen kan doen met je leven.

Het kost ongeveer 40 dagen om een gewoonte te veranderen en van jezelf houden kan een gewoonte worden als je leert je leven te vullen met zelfliefde. En de gewoonte van zelfliefde is het grootste cadeau dat je aan jezelf kan geven. Want zelfliefde stelt je in staat om jezelf te zijn. Zelfliefde stelt je in staat om je eigen grootsheid te erkennen. Zelfliefde stelt je in staat om van niemand afhankelijk te zijn, behalve van de liefde die je aan jezelf geeft.
Ben je er klaar voor om zelfliefde in je leven te integreren?

Praktische informatie:

* De Course bestaat uit 40 modules. Iedere dag doe je een hoofdstuk. Je kan de cursus downloaden en dus zo vaak doen als je wil. Je ontvangt iedere dag een module in je e-mail box.
* Je tijdsinvestering varieert van 5 a 10 minuten per dag voor hoofdstukken die alleen uit schriftelijke informatie bestaan, tot 20 a 30 minuten per dag voor hoofdstukken waar opdrachten bij zitten.

 

Je kunt deze cursus volgen als je lid van mijn Geld is Liefde Community. Je kunt er HIER alles over lezen.