Het was enkele maanden geleden dat ik het idee kreeg voor Spirituele Oplossingen.
Ik nam deel aan een training. De training zelf was niet verschrikkelijk spannend maar om de een of andere reden voelde ik me meer dan goed.
Ik had van die heerlijke vlinders in mijn buik die ik heb als alles goed is en ik me geweldig voel.

De trainer had het over een aantal maatschappelijke problemen op het gebied van arbeid en gezondheid. En opeens flitste de naam “Spirituele Oplossingen” door mijn hoofd.

We worden iedere dag geconfronteerd met een diversiteit aan problemen. Op persoonlijk, sociaal, maatschappelijk, bedrijfsmatig of op mondiaal niveau.
En de wereld heeft behoefte aan oplossingen.
Maar zoals de quote van Albert Einstein op mijn site ook vermeld: we kunnen problemen niet oplossen met hetzelfde niveau van bewustzijn als we ze gecreëerd hebben.

We zullen dieper moeten graven.
We zullen verder moeten gaan.
We zullen ons hart open meer open moeten stellen dan we ooit gedaan hebben.
Het is tijd om ons leven en onze wereld naar het volgende niveau te tillen.

We kunnen oplossingen creëren door ons bewustzijn te richten op Liefde, op oneindige mogelijkheden, op vrede, op geluk en op verbinding.
We kunnen oplossingen creëren door onze volste potentie waar te maken, als individu maar ook als collectief.
We hebben onze problemen gecreëerd door angst.
Uit angst reageren we op wat we waarnemen in onze omgeving. We leggen onze verantwoordelijkheid bij anderen en handelen uit frustratie en een gebrek aan vertrouwen.

Maar we creëren onze werkelijkheid zelf.
We reageren en oordelen op de omstandigheden die we zelf hebben gecreëerd.
Alles in het Universum bestaat uit puur bewustzijn, ook wij. En met ons bewustzijn creëren we onze realiteit.
En daarom ben ik Spirituele Oplossingen begonnen.
Om oplossingen te kunnen vinden op het niveau van bewustzijn.

Omdat de meest krachtige oplossingen degene zijn die voortkomen uit Liefde, uit pure intentie en uit zuiver verlangen.
Kortom: oplossingen die zijn ontstaan vanuit een verruimd bewustzijn. Een bewustzijn dat mogelijkheden, kansen, gelijkheid, eenheid en potentieel ziet.

Ik heb altijd al de wens gehad om een eigen bedrijf te starten, maar het verlangen werd altijd overschaduwt door de angst. Maar ditmaal is het verlangen zo intens en het voelt zo goed, dat ik mijn angsten langzaam los kan laten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit voor mij de juiste stap is.
‘Spirituele Oplossingen’ kan met mijn ontwikkeling meegroeien omdat er op veel gebieden oplossingen nodig zijn. En ik op mijn beurt kan met mijn bedrijf meegroeien.

Dus met veel trots, blijdschap en oprechte vreugde kondig ik hierbij de geboorte van mijn bedrijf aan. Het idee heeft zich gevormd in mijn bewustzijn en nu mag ik het dan eindelijk aan jullie presenteren.

Champagne flutes

Ik heb een stortvloed aan ideeën, toekomstwensen en groeiperspectieven voor mijn bedrijf.
Als je op de hoogte gehouden wil worden van alle ontwikkelingen rondom ‘Spirituele Oplossingen,’ laat dan onder aan deze blog je e-mail adres achter voor updates.
Je ontvangt dan tevens iedere laatste blog rechtstreeks in je mailbox.

Let’s create a wonderful life and a beautiful world together.

Liefs Maartje

Ps: Om te vieren dat mijn site online is bied ik in de maand november 25% korting aan op een reading. Kijk hier voor meer informatie.