Ik werd heel erg geïnspireerd door dit filmpje. Waarschijnlijk hebben velen van jullie dit filmpje al gezien, maar ik wilde het hoe dan ook delen omdat het me recht in mijn hart raakte.
Ik ben op dit moment bij aan het komen van een heftige griep en keelontsteking. Een griep die me weer even terug bij mezelf bracht. Ook ik stelde mezelf vandaag de vraag: waar ben ik nu mee bezig? Ben ik nog wel op het juiste pad?
Nee, was het antwoord. Ik ben een beetje afgedwaald van wat voor mij de belangrijkste dingen zijn. Ik heb de laatste weken mijn ego wat harder laten schreeuwen dan goed voor me was.
En daarom is het juist zo goed om af en toe dit soort filmpjes tegen te komen. Filmpjes die laten zien dat er mensen zijn die hun hart volgen, die niets dan Liefde uitdragen en daardoor de wereld een beetje mooier maken. Ik hoop ook een van die mensen te worden. Ik weet nog niet precies hoe, wanneer of met wie dus in de tussentijd laat ik me inspireren door mensen zoals Narayanan Krishnan. Iemand die zich niets aantrekt van wat hoort, of wat mensen wel of niet denken. Maar die de Liefde die hij in zich heeft weggeeft om anderen te helpen, en natuurlijk om zichzelf te helpen. Want voor mij is dat het fijnste gevoel wat er is: dat fijne, tintelende gevoel in je onderbuik als je Liefde laat stromen. En dat is een gevoel dat ik nog veel vaker hoop te voelen.

Narayanan Krishnan