ID-10095471

Jij bent op deze aarde gekomen om te doen wat je het liefste wil doen.
Jij hebt dit leven voor jezelf gecreëerd om je doelen waar te maken, om je verlangens te realiseren en om de door jouw gekozen lessen te leren. Sommige voor jezelf en sommige voor het grotere goed.
Met de lessen die jij hebt geleerd, kun je ook anderen weer inspireren. Met jouw verhaal, jouw visie over jezelf en over de wereld kun je anderen helpen om hun verhaal weer verder te schrijven. Zo zijn we allemaal met elkaar verbonden. Zo leren we van elkaar en hebben we elkaar nodig.

Jij ontmoet de juiste mensen op het juiste moment die je verder helpen op je pad van ontdekking.
Je creëert precies de juiste ervaringen op het juiste moment om jou weer een stap in de goede richting te helpen.
En daarom is alles precies zoals het moet zijn. Er gebeurt niets per ongeluk. Alles om je heen wordt gecreëerd door jouw bewuste en onderbewuste verlangen. Zelfs de omstandigheden die je verdriet brengen, die je pijn doen en waar je wanhopig van wordt zijn er om het licht in jezelf weer te laten schijnen.
Zonder de ervaringen die je als pijnlijk bestempelt is er geen groei mogelijk, dan zou alles blijven zoals het is. Dan zou dat verlangen in jezelf naar een beter leven nooit aan de oppervlakte komen.
Dus: groei, leef, lach, leer en geniet van al het moois op deze wereld. Alles is goed, alles is precies zoals het bedoeld is. Precies zoals het moet zijn. Precies zoals het moet worden. Precies in balans.

Image courtesy of Blamethechicken / FreeDigitalPhotos.net