Ik was net bezig met opruimen en ik kwam mijn oude dagboeken tegen. In een periode van een paar jaar heb ik dagboeken vol geschreven. Ik begon er door heen te bladeren maar ik werd er een beetje verdrietig door. Ik las het dagboek van een jonge vrouw die niet wist wat ze moest doen met haar leven. Die niet wat ze met zichzelf aanmoest.
Ik las het verhaal van iemand die allerlei plannen en ideeën had maar niets tot uitvoer bracht.
Ik las het verhaal van iemand die op allerlei plekken op zoek was naar geluk, maar het nooit vond.
Van alle plannen die ze had, is bijna niets terecht gekomen. Ze heeft het geluk nooit weten te vinden in uiterlijke of materiële zaken. Ze heeft het geluk nooit gevonden in een droombaan of het ideale huis.
ID-10071718

Maar toen kwam het besef dat ik ondanks alles toch het geluk heb gevonden.
Maar niet in de dingen waar ik het vroeger in zocht. Nee, ik heb het geluk in mezelf gevonden.
Pas nu ik heb geleerd hoe ik mezelf af kan stemmen op liefde, op overvloed en op de stroom van het leven, trek ik ook alle andere dingen aan die dit geluk alleen maar versterken.

Ik heb een prachtig 2012 gehad. Ik heb voor mezelf een ontzettende belangrijke stap gemaakt door deze blog, door het boek dat ik nu aan het schrijven ben, door alle nieuwe mensen die ik heb ontmoet, door de geweldige dingen die ik dit jaar heb mogen doen, door de moeiteloosheid die het leven me vaak brengt.
Ik kan niet wachten op wat 2013 gaat brengen. Het gaat een prachtig jaar worden. Niet omdat ik weet wat er gaat gebeuren maar omdat ik de intentie heb om er een prachtig jaar van te maken. Omdat ik steeds beter leer hoe ik de liefde kan laten stromen, in liefde kan leven en deze liefdemet anderen kan delen.

Ik wens iedereen een spetterend, betoverend en magisch 2013. Bedankt voor het geweldige jaar dat ik met jullie heb mogen beleven en voor de lessen die ik heb mogen leren. Ik kijk uit naar wat 2013 ons brengt!

With all my Love. Maartje

Image courtesy of iamharin / FreeDigitalPhotos.net