Online programma: Vertienvoudig je magnetisme in 10 dagen

→ Leer jouw ware essentie van liefde en puurheid te belichamen en ervaar hoe je energie magnetisch wordt voor de juiste mensen en omstandigheden die je de diepe zielsvervulling brengt waar jij naar verlangt. ←

Geef je nu op voor dit programma en krijg nu tijdelijk ruim 60% korting op de reguliere investering.

Lieve, mooie en magische co-creator …. Hoe zou het voor je zijn….

♥ Als je jezelf kunt gaan zien in alle liefde en puurheid die je werkelijk bent?
♥ Als je je super ontspannen en vredevol voelt omdat je tot in het diepste van je kern weet en voelt dat het leven altijd voor je zorgt en dat jij alles maar dan ook alles in je hebt om jouw meest Zielsvervullende leven te leiden?
♥ Als je op kunt houden met trekken en duwen en hard werken, en vanuit een diepe ontspanning en een diep innerlijk weten jezelf helemaal kunt openen om te ontvangen?
♥ Als je weet dat je in jezelf altijd de juiste frequentie op kunt zoeken van waar je naar verlangt en dat die verlangens helemaal vanzelf gemanifesteerd worden?

Dat klinkt misschien als een sprookje, maar het is ECHT mogelijk.

Onder jouw lagen van zelftwijfel, angst en schuldgevoelens zit namelijk een magisch mooi, puur en liefdevol wezen verstopt. En dat magnetisch mooie wezen is de WARE jij!

Manifesteer geld met behulp van je gidsen. Buddha beeld met luchtballonnen.Maar die ware jij zit verstopt onder een laag van negatieve conditionering.
Door jouw leven heen is jou keer op keer op keer de boodschap meegegeven dat je niet goed genoeg bent.

Je hebt gehoord dat je te veel was of te verlegen bent, of dat je de dik bent of juist te dun, dat je te hard praat of juist te veel of te weinig, dat je te druk bent of juist te rustig.
Je hebt gehoord dat je te egoïstisch bent of juist meer aan jezelf moest denken.
Je hebt geleerd dat kindjes die vragen worden overgeslagen en dat alleen de zon voor niets op gaat.
Je hebt geleerd dat je meer als Jantje of Pietje moest zijn, of meer als je Zusje of je broertje.
Je hebt geleerd dat je beter een “goede opleiding” kunt volgen dan je creatieve inspiratie kunt volgen of je hebt de boodschap meegekregen dat jouw natuurlijke talenten helemaal niet waardevol zijn en dat je er geen geld mee kunt verdienen.
Je hebt geleerd dat je niet zo gevoelig moest zijn, boven af moet koelen als je boos was of gewoonweg “op moet houden met janken.”
Je hebt geleerd dat je beter je best moet doen op school, of juist een “stuutje” was en je niet zo uit moest sloven.

En zo kan ik pagina’s doorgaan met alle boodschappen die we hebben meegekregen over alle manieren dat we niet goed genoeg zijn.

En die boodschap dat je niet goed genoeg bent, die iedere dag via allerlei wegen jouw realiteit probeert binnen te dringen, die ben je gaan geloven.

En dat heeft er toe geleid dat je je OF bent af gaan zetten tegen andere mensen om een beetje van jouw ware zelf te behouden OF je bent in een strijd terecht gekomen waarin je jezelf iedere dag aan het bewijzen bent om te laten zien dat je WEL goed genoeg bent.
Allemaal in de hoop om eindelijk de liefde en de validatie te krijgen die je tot nu toe nog nergens ECHT gevonden hebt in de mate waar je naar verlangt.

Je hebt allerlei (onbewuste) strategieën in je leven, je werk en je relaties geïmplementeerd om alsnog je onvervulde behoeftes en verlangens te vervullen:

Het verlangen om gezien en gehoord te worden.
Het verlangen om er toe te doen, mee te tellen en er bij te horen.
Het verlangen om jouw ruimte in te nemen en om er te mogen zijn.
Het verlangen om gelijkwaardigheid te ervaren.
Het verlangen om serieus genomen te worden.
Het verlangen om geliefd en bemind te worden.
Het verlangen om je waardevol te voelen.
Het verlangen om dienstbaar te zijn aan je omgeving.
Het verlangen om jouw ware Missie te leven en jouw ware Zielspad te volgen.
Het verlangen om jezelf EEN te voelen met de ander en om samen te smelten.
Het verlangen om goed genoeg te zijn, precies zoals je bent en geliefd te worden voor wie je bent.
Het verlangen om de hemel op aarde te gaan ervaren en gewoon vreugde, fun, flow en moeiteloosheid te ervaren.

Maar lieve co-creator, langzaam kom je er achter dat de strategieën die je in je leven hebt geïmplementeerd niet werken om de diepe verbinding met jezelf, het leven, je Missie en anderen in je leven te magnetiseren waar je ECHT naar verlangt.
Misschien ervaar je het op sommige stukken en misschien ervaar je op sommige gebieden wel ECHT dat geluk en die vervulling, maar niet op dat allerdiepste niveau waar je echt naar verlangt.

Er is iets anders nodig en je voelt en je voelt aan alles dat het nu tijd is om dat te gaan veranderen!
Je bent je ervan bewust dat er pas iets kan veranderen als JIJ verandert. Maar dit keer NIET omdat je niet goed genoeg bent, nee JUIST om te gaan ontdekken hoe perfect en krachtig je al bent….

Dat is namelijk wat er WERKELIJK voor nodig is: je op de diepste manier verbinden met de wetenschap dat je altijd al goed genoeg was en dat het nu gewoon tijd is om jouw conditionering los te laten en te gaan verbinden met de Liefde en de puurheid die je bent.

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” — Rumi

DAN krijg je de magnetische en onschuldige energie waar je mee geboren bent.
DAN herstelt het contact met de Bron van al het bestaan en DAN is er ruimte om AL die verlangens in je fysieke leven te gaan ervaren.
DAN ervaar je de transformatie in je leven waar je werkelijk naar verlangt.

Als dit herkenbaar voor je is, lieve Co-creator, dan nodig ik je met HEEL mijn hart om je aan te melden voor dit online programma. Hieronder kun je alles lezen over de praktische details.

Praktische details.

Dit is wat je ontvangt in dit online programma:

♥ LIFETIME toegang tot 8 modules van ongeveer een uur.
♥ Toegang tot een bonusvideo waarin ik met je deel hoe je het meeste uit dit programma kunt halen.
♥ Toegang tot 2 opnamens van de Coach Calls die bij dit programma zijn gegeven.
♥ Bonus: Toegang tot de Instant Manifestatie training (een audio van 60 minuten) twv €37,00
♥ Toegang tot mijn Healing en visualisatie pakket met daarin 24 Healings en visualisatie twv €97,00. HIER kun je lezen welke healings en visualisaties er in dit pakket zitten.

Wat is je investering?

waarde van dit programma is enorm hoog. Als je leert om toe te passen wat ik je in de modules leer ga je je krachtig en vol vertrouwen voelen omdat je op een andere manier naar jezelf bent gaan kijken en omdat je de kennis en tools hebt gekregen om in uitdagende situatie de verbinding met jouw liefdevolle zelf te blijven houden.

Jouw investering is slechts €37,00 ex BTW.

Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Ben je er klaar voor om met je ware jij te verbinden en je eigen grote liefde te worden?

In deze module gaan we verbinding maken met de JIJ die gecreëerd is voordat de negatieve conditionering begon.
En we gaan onderzoeken wat de pure intenties die je had voor je leven voordat je hier op aarde kwam en of je de bereidheid in jezelf kunt vinden om daar vorm aan te geven.

Module 2: Krijg zicht op je saboterende patronen en strategieën.

In Module 2 gaan we aan de slag om inzicht te krijgen in alle manieren dat jij hebt besloten of bent gaan geloven dat je niet goed genoeg bent. Je krijgt inzicht in de saboterende patronen en strategieën die je in je leven hebt geïmplementeerd EN ik ga met je delen waarom deze NOOIT gaan werken en wat WEL gaat werken.

Module 3: Creëer een liefdevolle en onbreekbare relatie met jezelf.

In module 3 gaan we kijken wat er voor nodig is om een liefdevolle relatie met jezelf te creëren. De relatie met jezelf en jouw Bron is de allerbelangrijkste relatie die er is. En de meeste mensen weten dit wel, maar LEVEN dit nog niet echt. Iedere dag geven ze stukjes van zichzelf weg in de hoop dat ze uiteindelijk krijgen waar ze naar verlangen.
Ik deze module deel ik met je waarom dat averechts werkt en wat er ECHT voor nodig is om de meest liefdevolle verbinding met jezelf aan te gaan die mogelijk is.

Module 4: Creëer jouw nieuwe en magisch mooie zelfconcept.

Deze module gaat helemaal om de vraag: hoe kijk jij naar jezelf?
Hoe je naar jezelf kijkt, dat is wat je aantrekt en wat je toestaat in je leven.
Tijd dus om de waarheid van je bestaan te gaan zien.
Tijd om te zien hoe liefdevol en puur je bent en om jouw ware talenten en speciale gaven te gaan (h)erkennen.
In deze module ga ik je helpen om een nieuw zelfconcept te creëren dat magnetisch is voor jezelf en voor de mensen om je heen.
Als je dit nieuwe zelfconcept gaat leven dan zul je zien dat het leven totaal anders op je gaat reageren.

Module 5: Wordt meester over je emoties.

Dit is een van de grootste saboterende patronen die er zijn in het leven: de onduidelijkheid over waar emoties voor bedoeld zijn en hoe je je emoties als kompas kunt gaan gebruiken.
We hebben ergens bepaald dat emoties “slecht” zijn en proberen koste wat kost emoties te voorkomen, te negeren, weg te drukken, op anderen te projecteren of te “fixen.”
Maar een emotie ontstaat als een gevolg van een onvervuld verlangen. En als je leert hoe je jezelf ECHT kunt geven waar je naar verlangt en hoe je als de meest liefdevolle oermoeder en oervader (die je als kind waarschijnlijk moest missen) voor jezelf leert zorgen, dan zullen je heftige emoties wegsmelten als sneeuw voor de zon en dan zullen ze plaatsmaken van gevoelens van liefde, vreugde en vervulling.
Ik geloof dat als we beslissingen nemen om pijn te voorkomen in onszelf, dat we allemaal aan het kortste eind trekken, maar als we leren creëren vanuit wat onze ware verlangens zijn, dat er altijd een win-win-win situatie kan worden gecreëerd. Ik leg je graag uit hoe dit werkt in deze module.

Module 6: Waar ben je niet meer beschikbaar voor?

Om te voorzien in ons verlangen naar liefde, goedkeuring en validatie en om het gevoel te krijgen dat we een goed mens zijn en er mogen zijn, ben je waarschijnlijk HEEL vaak over je eigen grenzen heen gegaan. Dit deed je niet expres. De kans is groot dat je het juist deed uit liefde voor de ander, of om een negatief gevoel te voorkomen in jezelf en de ander.
Maar het werkte averechts. Je gaf en je gaf en achteraf voelde je je leeg, moe, afgewezen en/of onbegrepen. Je hebt toch zulke goede intenties. Waarom kunnen mensen dat niet zien? Waarom voelt het zo moeilijk? In deze module ga ik je leren hoe dat komt EN ga ik je helpen om te bepalen waar je niet meer beschikbaar voor wilt zijn en wat je niet meer wilt accepteren in je leven en hoe je dat JUIST gaat helpen om alles te ontvangen waar je naar verlangt.

Module 7: Vergeef jezelf en anderen.

De meeste van ons hebben veel pijn ervaren. Er is tegen ons gelogen, geschreeuwd en over ons geoordeeld.
We zijn misbruikt, gemanipuleerd en soms zelfs mishandeld en aangerand.
We zijn voor lief genomen, niet gewaardeerd en respectloos behandeld.
We zijn afgewezen en veroordeeld om zaken die we helemaal niet kunnen veranderen.
We zijn afgerekend op zaken waar we vanuit een gebrek aan kennis, vaardigheden en bewustzijn geen andere uitkomst in hadden creëren.
We zijn gepest, teleurgesteld en in de steek gelaten.

En niet een keer. Nee, keer op keer op keer. En vaak zelfs door de mensen van wie we het meeste verwachtte.

De meeste van ons hebben hierdoor veel moeite om anderen te vertrouwen en leven vanuit een constante angst dat dit ons weer gaat overkomen. Om onszelf te beschermen duwen we andere mensen weg OF we geven onszelf niet echt in relatie tot de ander OF we geven juist te veel van onszelf in de hoop dat we eindelijk die liefde krijgen.
Maar dat gaat niet werken. Het enige wat gaat werken is om te zien waarom mensen dit gedrag vertonen en om liefdevolle grenzen te zetten en te leren om mensen aan te spreken op hun verantwoordelijkheid naar de ander toe EN om aan je EIGEN projecties en overtuigingen te werken.
EN om dat natuurlijk door te leren aan onze kinderen zodat deze patronen doorbroken kunnen gaan worden en de volgende generaties een wereld kunnen gaan ervaren waarin ze zichzelf niet eerst hoeven te verliezen om zichzelf terug te kunnen vinden, maar dat ze die verbinding blijven houden met zichzelf.

Module 8: Leer Liefdevol communiceren.

In deze module ga ik je leren hoe je op een liefdevolle en gebalanceerde manier je gevoelens en je grenzen kunt communiceren en wat er voor nodig is om niet weg te lopen voor moeilijke gesprekken OF in pleasegedrag of oordeel te belandenden en zo weer stukjes van jezelf kwijt te raken.
Ik ga je leren hoe je de liefdevolle space voor jezelf en de ander kunt houden om te groeien en hoe je vanuit compassie kunt kijken naar jezelf en de ander, zonder jezelf te verliezen in relatie tot de ander.

Als je gaat implementeren wat ik je leer in deze modules, zul je een wereld van verschil gaan merken in je eigen leven en in je relaties met anderen.
Als je bereid bent om vanuit liefde en toewijding deze reis aan te gaan, te oefenen en je vaardigheden als Bewuste Creator te blijven ontwikkelen, dan zul je echt de vervulling, liefde en erkenning gaan ervaren waar je naar verlangt.
Maar niet omdat een ander dat aan jou geeft, maar omdat JIJ daarvoor kiest, IEDERE dag weer vanuit liefde voor jezelf, het leven en de eenheid die we zijn.
En ja, dat zal zichzelf terug gaan spiegelen in je leven. Hieronder deel ik graag mijn persoonlijke verhaal met je zodat jij ook kunt gaan zien wat mijn reis was en wat er mogelijk is voor jou. En ik nodig je uit om de prachtige testimonials van mijn klanten te bekijken. Deze tools hebben hun leven ten positieve beïnvloedt en ik hoop dat ze dat ook bij jou gaan doen.

Ik nodig je met heel mijn hart uit om deze magisch mooie reis aan te gaan en om je aan te melden voor dit programma.

Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver, spirituele ondernemer en spirituele leraar mogen leren om op een hele andere manier te kijken naar hoe ik mijn realiteit creëer en naar hoe ik verantwoordelijk ben voor alles in mijn leven. En nee niet mijn Ego ik, de “menselijk ik” maar JUIST het grotere deel van mij, wie ik ECHT ben: puur bewustzijn, in co-creatie met het Goddelijke.

Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat er “meer” was dan het leven dat de meeste mensen leiden. Ik voelde een heel sterk verlangen om helemaal mezelf te worden en mijn dromen te realiseren!

Maar voordat ik dat echt kon erkennen en er voor kon gaan, heb ik het behoorlijk zwaar gehad in mijn leven. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.

Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. En als ik DIEP in mijn hart keek dan WIST ik ook wat ik ECHT met mijn leven wilde doen: iedere dag schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht. Maar daarna gaf ik meer dan 10 jaar lang NOG geen gehoor aan die droom. Het was slechts een “hobby” in mijn leven, iets wat ik misschien “ooit” wilde doen maar wat ik niet echt zag als een mogelijkheid, want ik dacht:

“Ja, leuke droom Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?”

Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon.

De pijn die ik had ervaren heeft voor mijn eerste spirituele ontwaking gezorgd en ik werd wakker tot het gegeven dat we onze eigen realiteit creëren en dat het leven HEEL anders in elkaar zit als me altijd was geleerd en zoals het nog steeds aan de meeste mensen wordt geleerd.

Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Universele Wetten van Creatie en alle informatie over hoe we onze realiteit creëren met het Bewustzijn dat we ZIJN.

Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven, in co-creatie met het ene Goddelijke bewustzijn waar we allemaal mee verbonden zijn en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de hoe we met ons Bewustzijn onze realiteit creëren. Door het leren creëren vanuit mijn bewustzijn, vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Universele Wetten van Creatie en Realiteit Creatie gevolgd om uiteindelijk Bewustzijnscoach te worden. Als er een Universitaire opleiding rond dit gebied was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in mijn reis en nog steeds ben ik iedere dag alles aan het leren over hoe Creatie werkt. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden youtube video’s gekeken.

Ik leerde van diverse kanten dat we met onze overtuigingen onze realiteit creeeren. Dus ik dacht: als dat zo is, dan kan ik dus verbanden leren leggen tussen wat ik denk en wat ik ervaar. En keer op keer zag ik dat ik inderdaad tussen wat ik voelde en mijn ervaringen een corresponderende overtuiging kon vinden. Ik ben toen gaan onderzoeken of ik dat bij andere mensen ook kon zien. Ik heb gesprekken gehad met duizenden mensen en heb zelfs ontelbaar veel reality shows en documentaires gezien om een kijkje te krijgen in mensen hun innerlijke wereld waar ik normaal gesproken geen contact mee zou hebben, en keer op keer kon ik inderdaad patronen zien tussen mensen hun innerlijke wereld en wat ze ervaarden in de fysieke wereld.

Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om deze kennis door te gaan leren aan andere mensen.

We hebben zo veel beperkende overtuigingen als het gaat om het leven van onze Missie en wat wel of niet “mogelijk” is.
Maar met behulp van alles wat ik had geleerd met mijn proces van bewustwording, brak ik keer op keer door iedere blokkade heen die ik tegenkwam. En zo groeide ik als mens en als spiritueel wezen en dat doe ik nog steeds iedere dag.

We hebben allemaal onze eigen Zielsverlangens en we zijn hier op aarde gekomen om die verlangens te volgen en in de wereld te zetten. We zijn op aarde om te mogen ervaren en creëren en onszelf te leren kennen.

Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het creëren van hun realiteit. En ik merkte dat hoe meer ik leer over hoe wij onze realiteit creëren, hoe vrijer ik me voel en hoe beter het me afgaat om het leven te creëren dat ECHT bij me past. En die reis ben ik nog steeds aan het maken. Want het is mijn ZielsMissie om ALLES te leren over we onze realiteit creëren en dat blijf ik doen voor de rest van mijn leven. Ik kan niet anders. Het is wie ik BEN.

En zo is mijn commitment voor dit bedrijf EN voor mijn Missie geboren. Ik zie ZO veel mensen die vast zitten in hun leven, relaties en/of hun business omdat ze gewoonweg niet weten hoe ze hun realiteit creëren en hoe ze ZELF vorm en richting kunnen geven aan hun realiteit.
En daar wil ik DOL graag verandering in brengen! Ik heb de afgelopen jaren (tien)duizenden mensen mogen helpen om te leren hoe deze bewustzijns reis werkt en hoe we onze realiteit creëren en hoe ze die kennis kunnen gebruiken om hun business om hun Missie heen bouwen.
Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je jouw verlangens kan realiseren, dat het leven je altijd support en dat er ALTIJD weer een manier is om afstemming te vinden en om nieuwe keuzes te maken, WAT er ook gebeurt. Ik wil je graag leren dat het mogelijk is om helemaal jezelf te worden EN die diepe zielsvervulling te gaan ervaren waar je naar verlangt.

Ik wil je heel graag laten zien dat het leven ECHT beter, makkelijker en leuker wordt als je steeds minder vanuit je hoofd creëert en steeds meer vanuit je hart, je ziel en je BEWUSTZIJN.

Voel jij dat intense verlangen ook? Meld je dan snel aan voor dit programma.

“Ik ben dankbaar voor alles wat ik in het programma “vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen heb geleerd” en dat ik stapje voor stapje de juiste richting inga. Ik ben dankbaar dat ik stapje voor stapje oude patronen loslaat. En dat ik mezelf doelen (leer) stel(len). Ik heb altijd overleefd (het leven overkwam me met alle negativiteit van dien) en nu leer ik dat het leven mooi is. Als ik dit laatste schrijf word ik ook emotioneel. 

Het mooie vind ik dat het ook vanuit een zielsmissie wordt gebracht. Dit is heel anders dan de (Amerikaanse) programma’s die ik eerder heb gevolgd. Wat ze daar laten zien is dat als je juist afstemt, je de wereld kan kopen en laten zien wat je hebt. Terwijl je met al je materie diep ongelukkig kunt zijn. Ik vind het in jullie programma fijn, dat het om het gevoel en de ziel gaat, maar dat je het wel zelf moet doen.”

Claudine
“Ik ben heel dankbaar voor het aanbieden van het programma “Vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen.”
Ik heb er veel van geleerd, zoals het shiften van angsten en beperkende overtuigingenen mezelf geven wat ik nodig heb op energetisch en gevoelsvlak. Ik heb geleerd om steeds bij mezelf blijven (mezelf niet verlaten), mezelf te aanvaardenm mijn gevoelens gebruiken als kompas in de richting van mijn verlangens, mijn gevoelens te communiceren en mijn grenzen te stellen
Daarnaast ben ik dankbaar voor de shiftoefening die zeer nuttig is en alle nuttige ‘huiswerk’ bij elke module. Ik heb in het bijzonder genoten van de module over communicatie en die over grenzen, en over het algemeen vind ik het heel verfrissend dat Maartje programma’s aanbiedt waarin elk deel van jezelf er mag ZIJN. Ook leert ze je dat je eigen behoeften niet boven die van een ander staan, en dat lijkt in andere programma’s net wel het geval – Het draagt naar mijn gevoel heel erg bij aan het individualisme waarin we nu leven en dat geeft net een gevoel van separatie. Het is mogelijk om rekening te houden met jezelf EN met anderen!”
Anoniem

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron
“Door het programma “Vertrienvoudig je Magnetisme in 10 dagen” heb ik geleerd de eerstvolgende logische stappen te zetten en me gewoon over te geven aan mijn missie. Als ik ergens tegenaan loop in het contact met andere mensen, eerst zelf de gevoelens oplossen en dan aangeven wat ik nodig heb.
Na aanleiding van mijn nieuwsbrief, kwam mijn uitgever met een voorstel voor het uitgeven van mijn boek ‘Afwijkend en toch zo gewoon,’ welke nu wordt geredigeerd. Een ander resultaat is dat ik mijn eerste eigen video heb opgenomen.
Ik ben je dankbaar voor de liefdevolle sfeer die je neerzet”
Zora
“In het programma “Vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen” heb ik geleerd om mijn beperkende overtuigingen serieus onder de loep nemen en voelde ik veel enthousiasme om mezelf een ander verhaal te gaan vertellen. Grappig genoeg kreeg ik nadat ik mijn zelfconcept had verandert opvallend veel complimenten.
Ik ben je dankbaar voor de manier waarop je deze inzichten deelt: met humor, nuchterheid, intelligentie, gevoel en wijsheid. Ik kan het van je aan nemen omdat ik voel dat je het zelf hebt door leeft in plaats van alleen ‘boeken wijsheid’ te delen.”
Maartje

“Het 10X programma heeft me geholpen om te stoppen met het werk wat niet meer passend was en om mensen los te laten waarmee het niet meer stroomt. Ik heb mijn angst overwonnen door me uit te spreken tegen mensen.
Ik ben dankbaar voor de oprechtheid en het enthousiame waarmee jij je werk doet. Ik voel dat het diep vanuit je hart komt.”

Anoniem

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny
“Ik had een terugval moment mbt mijn eetprobleem uit het verleden toen ik met het programma “Vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen” begon.
Ik wist dat ik weer iets aan het onderdrukken was hiermee, maar de vinger er niet op kon leggen wat het was, waarom ik mij druk maakte over eten en niet willen eten, terwijl ik wist dat dit een afleider was om niet tot de kern te komen van wat mij dwars zat, of waar ik doorheen moest om verder te komen.
Door het volgen van de modules, heb ik weer geleerd om bij mezelf te blijven, het niet een probleem te maken dat het mijn leven weer zou overheersen en heb er rust in kunnen vinden, alleen al door het luisteren naar de replays.
Bij de laatste replay merkte ik op dat ik helemaal niet meer aan mijn ‘probleem’ dacht. Ik voelde rust in mijn lichaam en schreef weer veel meer in mijn afstemdagboek, maar niet over mijn zogenaamde eetprobleem, maar over wat ik nodig had en graag wilde ontvangen in mijn leven. Het ging als vanzelf, alsof ik me heb geopend voor een compleet nieuwe ik. Ik kan het niet zo goed omschrijven, maar wat er gebeurde is ook niet te omschrijven.
Ik ben je heel dankbaar voor je helende woorden, je eerlijkheid en hoe je alles overbrengt, niet alleen in woorden, maar ook op schrift. Ik ben al heel lang bezig met de stof, maar pas sinds ik jou volg, sinds 2016, begon ik de inzichten te krijgen die ik nodig had om te kunnen zien dat ik echt de creator ben van mijn leven en werd het duidelijk zichtbaar hoe ik mijn leven had gecreëerd en welke wonderen ik had binnengebracht in mezelf en mijn leven. Deze 10 daagse hebben me nog meer doen beseffen hoe belangrijk het is welke woorden je uitspreekt en wat je daarmee vraagt aan het Universum.”
Marlene

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia