Live workshop: in 10 stappen naar jouw volgende gelddoorbraak

In deze super laagdrempelige workshop leer ik je de 10 belangrijkste stappen om een gelddoorbraak te creeren. Ik deel met je een simpel en overzichtelijk systeem zodat je inzicht krijgt in waarom het bij jou qua geld niet stroomt.  

Voor wie is deze workshop bedoeld?

 • Jij bent een avonturier en een vrije ziel. Jij gelooft dat er “meer” is in het leven, je hebt grote dromen en je wil die dromen waarmaken. Op zielsniveau geloof en weet je dat je alles kan bereiken waar je naar verlangt!
 • Jij verlangt naar een leven in totale vrijheid en jij wil JOUW leven op JOUW manier creëren!
 • Jij past niet in een hokje, er is maar een JIJ en die Jij die je bent, wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij wil jouw eigen pad kiezen!
 • Jij hebt van jouw passie en/of levensdoel jouw werk gemaakt (of wil dit gaan doen.)
 • Jij wil het leven niet alleen leven, maar je wil jouw leven zelf creëren. Samen met andere prachtige creators!
 • Je voelt dat je geleid wordt en je voelt dat er “grote” dingen voor je in het verschiet liggen! Ja, je wil er eindelijk voor uit gaan komen: Jij bent geboren voor grootsheid! Het wil er misschien nog niet altijd uitkomen, maar je voelt het wel 🙂

Maar …. vaak voel je dat dat geld-ding je in de weg zit en je loopt ook tegen een aantal andere uitdagingen aan…

 • Je voelt je onzeker of mensen je wel willen betalen voor het werk waarvoor je hier op aarde bent of je krijgt al niet eens echt helder wat dat dan precies is.
 • Je bent onzeker wat voor prijzen je kan vragen en of mensen dat wel willen betalen.
 • Vaak vraag je je af of je wel het inkomen kan verdienen waar je ECHT naar verlangt. Daardoor creëer je vaak diensten of producten die net niet bij je passen, maar omdat je denkt dat dit is wat mensen van je willen zien of je houdt vast aan je baan in loondienst terwijl alles in je zegt dat je daar niet meer moet zijn.
 • Je vindt het echt super lastig om geld los te laten in je dagelijkse beslissingen en daarvoor zit je jezelf vaak in de weg als het gaat om het uitdragen van je ware missie en je ware boodschap EN het creëren van je droomleven.
 • Je omgeving begrijpt je niet altijd en moedigen je aan om “voorzichtig” te doen en “realistisch” te blijven, terwijl jij diep van binnen voelt dat wat je wilt echt mogelijk moet zijn.
 • Je hebt super veel ideeën maar het komt er niet altijd van om die ideeën ook in realiteit om te zetten. Soms zie je ook door te bomen het bos niet meer en weet je niet of je nu links of rechts moet.
 • Je kunt echt laserfocus hebben als je dingen leuk vindt, maar je bent ook snel verveeld en hebt veel afwisseling nodig. Niet iedereen begrijpt dat en het is ook lastig om dan echt door te zetten.

Misschien herken je een aantal van deze punten (of allemaal!) No worries! Ik ga je helpen om dat te doorbreken! En tijdens deze laagdrempelige workshop gaan we daar een geweldige start mee maken!

Ik ga je helpen om contact te maken met de overvloed die altijd voor jou aanwezig is. Ik leer je in 4 uur alles wat ik je kan leren over de energie van geld, over waarom geld bij de meeste mensen niet stroomt en de 10 stappen die er voor nodig zijn om daar een verschil in aan te brengen. Ik help je met het zien van je geld blokkades en ik leer je wat er voor nodig is om ze te helen, zodat je het leven en de business kunt manifesteren waarvoor je hier op aarde bent.

Heel je geld blokkades en leef het leven waar je voor geboren bent! Dat is de kern van waar ik mensen mee help!

Mijn naam is Maartje Koper en ik ben Geld Mindset Coach, Wet van Aantrekkingskracht Expert en Business Coach voor bezielde Missie Ondernemers, creatievelingen, kunstenaars en artiesten en iedereen die geld wil verdienen door gewoonweg zichzelf te zijn.

Ik help jou om je geld blokkades te helen, je missie te gaan leven op de meest krachtige manier en het leven en de onderneming te creëren waar je voor geboren bent. Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat ik geboren was voor grootsheid en dat ik al mijn dromen kon realiseren! Maar dat was niet altijd het leven dat ik leefde…

Er zijn tijden geweest in mijn leven dat ik het erg zwaar heb gehad. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.

Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon. Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht. Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht wat ik maar kon leren. Door het leren en toepassen van de Wet van Aantrekkingskracht vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Wet van aantrekkingskracht gevolgd. Als er een Universitaire opleiding Wet van Aantrekkingskracht was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb over de jaren meer dan 100.000 euro geïnvesteerd in leren van de beste coaches. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen. Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om ECHT mijn droomleven en mijn droomonderneming te gaan creëren en toen kwam ik er eigenlijk pas achter hoeveel geld blokkades ik had. Toen zag ik ZO duidelijk dat ik al die tijd in werk ben blijven hangen dat me ongelukkig maakte VOOR het geld. En toen pas kwam ik er ook achter wat er voor nodig is om geld te verdienen met je passie. Dat geld moeilijk is, alleen maar kan komen door hard te werken en door af te zien, zit ZO diep in ons systeem. Maar met behulp van alles wat ik had geleerd door de Wet van Aantrekkingskracht te bestuderen brak ik keer op keer door iedere geldblokkade heen die ik tegenkwam.

Daardoor verdiende ik na 15 maanden al 2 keer zo veel als dat ik met mijn baan in loondienst ooit heb gedaan en na 3 jaar verdiende ik zelfs meer dan €50.000 euro per maand en nog voelde ik dat dat slechts het begin is van alles wat er mogelijk is. En je zult me altijd hetzelfde horen zeggen: het gaat niet om het geld, maar het gaat om het feit dat geld een krachtige spirituele transformatietool is die je uitdaagt om je volledige ruimte in te nemen en die je uitdaagt om altijd naar dat volgende niveau te groeien. En ik heb gemerkt dat ik niets lievers doe dan mensen daar mee te ondersteunen.

Wanneer is het beter om NIET naar deze workshop te komen?

 • Als je je situatie qua geld en manifestatie wel goed vindt zoals hij nu is.
 • Als je weet dat je hoe dan ook niet gaat doen wat ik tegen je ga zeggen dat er voor nodig is.
 • Als je niet tegen mijn directe en soms prikkelende manier van coachen kunt.
 • Als je jezelf tegenhoudt met allerlei excuses zoals: geen geld, geen tijd, te ver weg of ze gaat me vast iets anders verkopen op deze workshop en daar heb ik allemaal geen zin in.

Maar weet jij dat dat niet voor jou geldt? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om naar deze workshop te komen.
Je gaat naar huis met veel inzichten en nieuwe inspiratie voor jouw volgende stappen.
Je hebt de kans om al jouw vragen aan mij te stellen en je gaat leren waar het bij jou blokkeert mbt jouw geldstroom EN wat je er aan kunt doen.

De datum van de volgende workshop zal zsm worden ingepland.

De workshop vindt plaats in Kamerik in mijn persoonlijke trainingsruimte of in de regio Utrecht (Afhankelijk van het aantal aanmeldingen) je ontvangt het exacte adres na aanmelding.

De workshop is van 13.00 tot 17.00. De inloop is vanaf 12.30

Jouw Investering

Jouw investering voor deze workshop is 75 euro ex BTW.

Geef je hieronder op voor deze workshop. Na aanmelding ontvang je een e-mail met de verdere details. Geen mail ontvangen? Check even in je spam. Ook daar geen mail? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en mijn team helpt je graag verder. 

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected] en bestel hieronder anders jouw ticket voor deze live workshop.

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401